Als kind was mijn passie voor interieur al groot
Henrike Douwstra

In 2022 heb ik Studio SYN opgericht om alle opgedane kennis en expertise optimaal in te zetten.

Door de interieurwinkel van mijn ouders kreeg ik al vroeg het kleur en stijlgevoel mee. Toen ik iets ouder was ging ik regelmatig mee naar interieurbeurzen om de nieuwste trends en mogelijkheden te ontdekken.
Ook nu bezoek ik graag diverse interieurbeurzen en fabrikantenshowrooms om zo altijd up-to-date te zijn wat betreft trends en mogelijkheden.

Ik heb werkervaring opgedaan in diverse functies gerelateerd aan interieur. Mijn adviezen zullen breed doordacht zijn door mijn ervaring met het inrichting van kantoorruimten, gebouwbeheer, coördinatie van interne verhuis/bouwprojecten, meubelproductie, winkelstyling en meubelverkoop. Daarnaast heb ik mijn theoretische kennis geoptimaliseerd door een opleiding Binnenhuisarchitectuur.
Mijn kennis van stoffen en meubels zorgt voor een advies dat aansluit bij het gebruik, ook maatwerkoplossingen komen met regelmaat terug in mijn ontwerpen.

Met Studio SYN denk ik met je mee bij kleine interieurvragen, kleuradvies of totale inrichtingsplannen maar ik kan ook de complete projectbegeleiding overnemen bij de realisatie.
Plannen zijn immers nog mooier als ze ook uitgevoerd worden. Wanneer gewenst regel ik dat de bestellingen geplaatst worden, de schilder langs komt en de nieuwe vloer wordt gelegd.

Op de pagina projecten zijn foto’s en tekeningen te vinden van eerder uitgevoerde interieurontwerpen en adviezen.
Alle projecten zijn afgestemd op de wensen en voorkeuren van de klant. Geen standaard concepten of moodboards maar maatwerk voor iedereen.
Elke situatie vraagt om een passend plan.

Studio SYN geeft nieuwe inzichten voor jou interieur en een overzichtelijk beeld van hoe jou eigen interieur er uit kan zien.
Barst je van de ideeën maar krijg je het niet tot een samenhangend plan? Of heb je geen idee waar je moet beginnen?
Ik help je graag!

Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Recensies over Studio SYN

Henrike heeft ons heel fijn geholpen met het geven van kleuradvies tijdens de verbouwing van ons huis. We zijn erg blij met de hulp die zij heeft geboden bij het maken van deze keuzes. We genieten elke dag van de warme en gezellige sfeer.

meijns

Voor onze nieuwe woning hebben wij Henrike gevraagd om ons te helpen met het inrichten van de benedenverdieping. Wij hebben aangegeven wat onze wensen waren voor de inrichting en hier ging zij mee aan de slag. Ze kwam met een interieurplan dat aansloot op onze wensen. Wij kwamen zelf niet uit een goede indeling voor de woonkamer, hier heeft zij een verrassende indeling voor bedacht. Daarnaast heeft ze rekening gehouden met de meubels die wij al hadden. Die passen perfect in het plan. We hebben de kleuren voor de muren op de vloer direct overgenomen. We zijn heel blij met het eindresultaat waarin alles mooi samenkomt.

Annemarie